avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 383 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Miros tigara de la vecin
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Miros tigara de la vecin

Buna seara,

Eu stau la etajul 4 si in fiecare zi simt miros de tigara in balcon sau camera. Mirosul de tigara vine de la vecinul de sub mine, care fumeaza la geam, astfel acel miros de tigara imi intra si la mine in casa pe fereastra.
Vorbind frumos cu vecinul, tot nu a inteles ca ma deranjeaza acest lucru.
Ce drepturi am in aceasta privinta ? Stiu doar atat, in democratie ai libertatea sa faci ce vrei, dar fara sa deranjezi pe ceilalti. In cazul meu, acest drept a fost incalcat.
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Iunie 2018
Irina_sebea, utilizator
Cel mai recent răspuns: fun_fun , utilizator 19:25, 31 Martie 2021
Si pentru geamul de la baie am auzit de o hotarare nemteasca, in sensul ca fumatorul era obligat sa tina geamul inchis noaptea, intre 23 si 7. Daca imi amintesc bine si dc oi fi inteles corect cand am citit. Dar , tot asa: era fumat excesiv.
Insa poate un ventilator ar fi mai eficient.
Despre betisoare n-am citit nimic.
Am ajuns aici pentru ca si eu ma confrunt cu o problema similara, doar ca in cazul vecinilor mei e vorba de iarba si mai am si un copil mic in casa. Mirosul ajunge in casa ba prin baie, unde o s-o rezolv cu un ventilator, ba pe balcon.
Ca intotdeauna , iarba e ceva comun si nu e interzis.
Daca suspectati ca ar fi vreun drog interzis, atc exista DIICOT.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fumat in afara geamului de la bucatarie, fumul imi intra in casa degetel2013 degetel2013 Buna ziua. Ma confrunt cu o problema, in apartamentul vecin sunt doi fumatori care au obiceiul sa fumeze in afara locuintei mai exact in afara geamului de la ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vecinii - altele decat deranjarea linistii publice biansi biansi Buna ziua, Ma intreb daca este vreo cale legala de a obliga anumiti vecini la a lua masuri impotriva imprastierii fumului de tigara pe coloana inspre ... (vezi toată discuția)
Legea fumatului in romania alexutza_r_m alexutza_r_m Buna ziua. Am si eu o problema si va rog mult de tot sa ma ajutati. Locuiesc intr-un bloc de 10 etaje, la etajul 6. De curand s-au mutat vecini noi la etajul ... (vezi toată discuția)