avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum si cui reclam abuzul judecatorului si al exprtului ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum si cui reclam abuzul judecatorului si al exprtului tehnic judiciar?

Astept o sentinta judecatoreasca intr-un proces de granituire
Partea adversa nu are intabulare dar a fabricat impreuna cu expertul un soi de expertiza prin care ameteste lucrurile si concluzioneaza ca varianta sustinuta de el ar fi singura care sa nu-i afecteze suprafata. Terenul meu este intabulat dar se incearca minimalizarea acestui lucru. Expertul zice ca nu corespunde cu realitatea din teren fara argumente in acest sens.
Din cate observ, judecatoarea se face si ea partasa, a refuzat contraexpertiza solicitata de mine. Voi face plangere penala impotriva expertului pentru fals, uz de fals si marturie mincinoasa, dar impotriva judeacatoarei ce pot face?
Cel mai recent răspuns: tudorioan , utilizator 10:34, 3 Noiembrie 2009
daca aveti dreptate puteti face sesizare la Inspectia Judiciara.
Inspectia judiciara face verificari de procedura si conduita a magistratilor, nu se pronunta asupra problemelor de fond in sentintele judecatoresti pentru a nu leza independenta judecatorului....
In ceea ce priveste acuzele aduse magistratului, care a judecat in prima instanta o actiune in granituire dand o solutie pe care o considerati nedreapta, aveti la indemana caile de atac prevazute in procedura civila. Referitor la expert, daca detineti probe care-l incrimineaza formulati o plangere penala impotriva acestuia. Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspuns experti la obiectiuni adi8165 adi8165 Buna ziua Am un caz de granituire in care s-o adus suplimentul la raportul de contraexpertiza de cateva luni in care s-a stabilit, intr-un final, linia de ... (vezi toată discuția)
Hotarare penala vs civila irevocabila TRAIAN78 TRAIAN78 Buna seara, Ma confrunt cu urmatoarea problema delicata si as dori un raspuns avizat, daca se poate, va rog mult. In 2009 un vecin imi intenteaza proces ... (vezi toată discuția)
Cum fac plangere penala la csm impotriva completului de judecata? picsipoc picsipoc Am avut o sentinta irevocabila pentru repartizarea unei locuinte ANL prin care instanta a hotarat [b]mentinerea pe listele eligibile pana la data ... (vezi toată discuția)