avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1250 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Contestare autorizatie de functionare.
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Contestare autorizatie de functionare.

Buna ziua. Un vecin si-a facut un depozit de lemne la aprox 15m de casa mea si taie cu drujba si sparge lemne in aer liber, desi in Ord.M.S Nr 114/2014, cap 1, art5, scrie ca acest gen de activitati (care produc zgomot, fum) se amplaseaza in cladiri separate. Intentionez sa-l actionez in instanta pentru ca de un an incerc sa-l lamuresc ca ma deranjeaza, insa el sustine ca functioneza legal. In urma reclamatiei la primarie, raspunsul a fost ca activitatea depozitului, respecta normele legale. (cu referire la Ord. M.S precizat mai sus).
Ce trebuie facut in situatia asta? Va multumesc.
Ultima modificare: Duminică, 10 Iunie 2018
Marian V, utilizator
Cel mai recent răspuns: Marian V , utilizator 11:14, 3 Iulie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este dreptul dvs. sa deschideti actiune in instanta.
Acceptul se da de catre proprietarii in acte.
Daca aveti documente ca se face o evaziune fiscala (ma intreb, ca si dvs. de ce s-ar descarca lemne numai noaptea ?!) puteti sesiza politia si ANAF in scris, cu nr. de inregistrare/ data.
Multumesc de raspuns. Am luat legatura cu un avocat din localitate, urmeaza sa incep actiunea in instanta.
Ultima modificare: Marți, 3 Iulie 2018
Marian V, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fum de la gratarul rotiseriei darian72 darian72 De cateva luni, in apropierea blocului in care locuiesc s-a deschis o rotiserie cu gratar pe lemne. Deja nu mai pot deschide fereastra pentru a aerisi pentru ... (vezi toată discuția)
Vecini-societate comerciala cu zgomot dan15082018 dan15082018 Locuim in casa particulara, langa noi intr-o cladire care nu este izolat fonic, au deschis o sala de antrenament, Intrebarea mea este, daca in cazul nostru ... (vezi toată discuția)
Legea linistii publice pentru restaurante cu autorizatie de functionare in imobile comune Gumini13Bob Gumini13Bob Buna ziua. Locuiesc intr-un imobil comun cu destinatia initala de locuinta. Proprietarul vecin a cumparat partea sa de imobil de la o familie si a ... (vezi toată discuția)