avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... relatii de munca
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

relatii de munca

lucrez intr-o instituţie publica la compartimentul resurse umane, si v-aş ruga sa-mi spuneti daca am procedat corect în înregistrare în carnetul de munca a unui Ordin emis de ierarhicul superior privind suspendare pentru cercetare administrativa cu toate ca persoana care era cercetata a intrat in concediu de boală
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:14, 2 Noiembrie 2009
ar trebui inregistrat in concediu medical...;) nu se poate sa-l inregistrati ca fiind suspendat si in acelas timp in cm.Sau una sau alta ...:confused:
Trebuia mai intai inregistrata suspendarea de drept (concediul medical) si apoi dupa terminarea c.m. se putea emite ordinul de suspendare pentru cercetare administrativa.

Cu toate ca legea prevede interzicerea concedierii pe perioada concediului medical, consider ca nici cercetarea nu poate fi efectuata in acest timp.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul medical pentru ingrijirea copilului pana la 7 ani intrerupe preavizul? lauraneacsu77 lauraneacsu77 buna ziua sunt insarcinata si in urma cu o luna am anuntat directorul de departament si pe cel de la resurse umane cu privire la aceasta stare de fapt (adev ... (vezi toată discuția)
Termenul de emitere a deciziei de concediere disciplinara toushou toushou [b]Articolul 268, aliniatul 1, [/b] din Codul Muncii spune: - Angajatorul dispune aplicarea sancţiunii disciplinare printr-o decizie emisă în formă ... (vezi toată discuția)
Imposibilitatea de comunicare a deciziei de concediere -sanctiune disciplinara smeagull smeagull Salut, Problema este: angajatul cerecetat disciplinar in 15.04 este acum in concediu (medical, presupun), ceea ce pune angajatorul in imposibilitatea ... (vezi toată discuția)