avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Incalcarea proprietații
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Incalcarea proprietații

Bună,doresc sa stiu ce pot face daca am o proprietate (unde nu locuiesc e la tara),am inchis poarta cu un lacat ,dar un frate de al tatalui meu care e decedat(tata),a spart lacatul si trece prin curte si gradina ,am depus o sesizare la Politia din localitate dar lucrurile treneaza ,polițistul spune ca are timp 30 de zile sa-l cheme ,el trece in continuare pe acolo.Am impresia ca polițistul e mână in mâna cu el.
Ultima modificare: Luni, 11 Iunie 2018
Zancu anuta, utilizator
Cel mai recent răspuns: AvTudor_com , utilizator 10:43, 11 Iunie 2018
Ati formulat o plangere penala, cerand tragerea la raspundere a celui vinovat?
In ce a constat respectiva "sesizare"?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lncalcare proprietate akeem akeem Buna ziua, Cu un an in urma am mostenit o proprietate (casa + gradina) in alta localitate decat adresa de domiciliu. Acea casa sa gaseste pe un drum ... (vezi toată discuția)
Ocupare abuziva curte comuna. pictat pictat Buna seara, locuiesc intr-o casa cu 3 apartamente si o curte comuna. Unul dintre vecini a inchis abuziv o bucata din curtea comuna cu poarta si lacat si nu ne ... (vezi toată discuția)
Vecini rai m1ha1.blogs m1ha1.blogs nu sta nimeni in casa aceea si vecinii s-au obisnuit sa faca ce vor ei acolo. 1. Am mers odata sa vad ce mai trebuie sa fac pentru ca intentionam sa o vând ... (vezi toată discuția)