avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Declaratia unica (eroare prin site-ul Anaf dupa ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Declaratia unica (eroare prin site-ul Anaf dupa transmitere)

Buna
Am o nelamurire. Sa mi fac griji in legatura cu eroarea asta? Imi apare dupa ce uploadez declaratia.

Aici puteti vedea eroare si cum am completat declaratia:
[ link extern ]

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Vlad771 , utilizator 17:46, 12 Iunie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Da, asa am depus. Am debifat ''Casuta Rectificativa'' insa chiar dupa deblocare/validare si salvarea pdf-ului aceasta devine bifata cand redeschid declaratia pdf.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program 392b lulu58 lulu58 Stie cineva daca a aparut anul acesta (2015) programul pentru declaratia 392B (aferent anului 2014). Daca da, unde il pot gasi? (vezi toată discuția)
Declaratie unica pfi Alina Constantin Alina Constantin Buna ziua, Am SPV-UL activat si dupa nenumarate incercari nereusite de depunere a Declaratiilor Unice ( Rectificativa pentru 2018 si Veniturile Estimate ... (vezi toată discuția)
Virare contributii in numele unui administrator decedat in locul celui in functie! Crina70 Crina70 Buna ziua ! Cine ma poate ajuta cu un sfat? Am sa descriu pe scurt faptele: In septembrie 2013 administratorul asociatiei a decedat iar de la 1 oct. 2013 a ... (vezi toată discuția)