avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... proprietari de case, in curte comuna, modalitati de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

proprietari de case, in curte comuna, modalitati de a-ti marca proprietatea

Buna,
pe scurt.
este vb despre o proprietate dreptunghilara, impartita in 3 parti egale, in care suntem 2 proprietari. Proprietatea 1 si 3 au acelasi proprietar.
Eu sunt proprieatrul nr 2 . Proprietatea nr 2 fata de proprietatea 3 este "separat de un gard,Proprietatea 2 fata de proprietatea 1 nu are o separatie clara , proprietarul de la nr 1 folosind zilnic, o portiune din proprietatea nr 2.
Care ar fi modalitatea ca sa nu-mi mai fie folosita proprietatea( trecere, depozitare de obiecte).
Pot sa-l dau in judecata, cu probe foto, ptr a obtine o hotarare judecatoreasca prin care pot sa-mi construiesc un gard ?
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 17:16, 11 Iunie 2018
Da. Cereți ieșirea din indiviziune dacă curtea este comod partajabila

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tarif taxa judiciara -iesire din indiviziune contestator contestator Cat este taxa de timbru+timbru judiciar pt actiune iesire din indiviziune? Este vorba despre o casa cu 3 apartamente si terenul aferent. Se plateste o taxa ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune- casa si teren cu 3 coproprietari starcopit starcopit Buna ziua, Va cer sfatul intr-o speta in care nu ma pricep. Iata despre ce ste vorba: Suntem 3 coproprietari care detinem un imobil si terenul aferent curti ... (vezi toată discuția)
Dupa succesiune jeff123 jeff123 Buna seara, As dori sa ma lamuriti si pe mine in legatura cu urmatorul aspect: In urma succesiunii dupa mama, in 2003, terenul intravilan este in nume ... (vezi toată discuția)