avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocația

Buna ziua.am născut pe 28feb.aztazi am primit alocația pe 3luni.nu trebuia să primesc pe 4luni din martie până în iunie.va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:50, 12 Iunie 2018
Cand ati depus dosarul pentru alocatie ?
După 20 martie

Cornel Vasile a scris:

Cand ati depus dosarul pentru alocatie ?

Dreptul la alocaţia de stat pentru copii se stabileşte începând cu luna următoare celei în care s-a născut copilul, iar plata drepturilor se face începând cu luna următoare depunerii cererii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interpretarea juridica a stabilirii dreptului de alocatie de stat AlexandruIonescu AlexandruIonescu Buna ziua, Sunt foarte nelamurit dupa ce am fost sa depun actele pentru alocatia de stat in aceeasi zi cand am primit certificatul de nastere a copilului. De ... (vezi toată discuția)
Alocatie copii Monika007 Monika007 Buna ziua, eu am nascut pe data de 7.08.2015 iar in data de 12.08.2015 am mers si am depus actele pt alocatie, acum in octombrie am primit doar 200 lei.Nu se ... (vezi toată discuția)
Alocatie nou nascut kissvisylove kissvisylove Buna ziua Copilasul s-a nascut pe 14 februarie, am depus actele pentru alocatie pe 25 februarie, cand ar trebui sa primeasca prima alocatie si de ... (vezi toată discuția)