Buna ziua, am fost implicata intr-un accident rutier iar permisul de conducere mi-a fost retinut. Accidentul a avut o victima si in momentul de fata s-a deschis dosarul de cercetare penala. Am primit dovada de 15 zile de la agentul rutier si mi s-a spus ca o voi putea prelungi din 30 in 30 de zile pana la solutionarea cazului.
Daca nu prelungesc dovada in momentul solutionarii cazului timpul in care am stat fara permis va fi scazut din sanctiune sau nu? Am citit mai multe pareri si sunt inca confuza. Cel mai probabil imi voi face dovada, dar as vrea sa inteleg mai bine cum functioneaza sistemul.
Nu are relevantă pentru organele de urmărire penală dacă Dvs va prelungiți sau nu dovada . Conteaza doar imprejuriarile săvârșirii accidentului si cine este vinovat de producerea acestuia. Dacă sunteti vinovat asta va stabili intr un final instanta dacă nu cumva procurorul, in baza probelor aflate la dosar decide clasarea acestuia si scoaterea Dvs de sub urmărire penală
Retinere permis
zmv1
buna seara,
de curand am fost implicata intr un accident rutier,soldat cu victime(trecere prin loc nepremis a unei persoane),mi a fost retinut permisul cu ... (vezi toată discuția)