avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am pierdut un teren datorita lipsei de cerere dar din ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am pierdut un teren datorita lipsei de cerere dar din acte eu cu fratele meu și tem moștenitori a câștigat o femeie prin uzurpaciune. Aceasta femeie a decedat ce pot face sa revendic terenul?

Mai am vreo șansă să dobândesc terenul care l-am pierdut ea nu avea terenul moștenire legiuitorul i la dat prin uzurpaciune am acte precum ca terenul în cauză este al bunicii mele
Cel mai recent răspuns: Checherita valerica , utilizator 20:30, 12 Iunie 2018
Câți ani au trecut de cand bunica a pierdut terenul prin uzucapiune?

Checherita valerica a scris:

Are moștenitori dar pământul dar nu este moștenire. Bunica mea a fost înfiata și are drepturi depline părinții adoptivi nu a mai avut nici un copil nici nu este ruda cu acea femeie care a câștigat terenul prin uzurpaciune. Nu fost găsită nici o cerere cu privire la suprafață cu pricina iar acea persoană a tratat cu primăria și ia dat adeverință ca a lucrat terenul. De fapt eu am acte doveditoare precum bunica a fost înfiata și acea femeie care a câștigat terenul nu este ruda cu părinții adoptivi

Petre Enache a scris:

Dacă L ati pierdut prin uzucapiune iar femeia respectiva care L a dobândit astfel nu are mostenitori si, nu L a intabulat, mai aveți o sansa sa redobnditi posesia si proprietatea asupra acelui teren. Dar problema nu o Rezolvați pe forum. Aveți nevoie de un avocat. Unul bun. Succes!

Bunica este moarta prin anul 1979
Noi am făcut cerere dar nu este de găsit dacă persoana care a câștigat terenul am spus a murit poate lasă la copii ei ca am citit ca nu poate vinde
Petre Enache a scris:

Câți ani au trecut de cand bunica a pierdut terenul prin uzucapiune?

Checherita valerica a scris:

Are moștenitori dar pământul dar nu este moștenire. Bunica mea a fost înfiata și are drepturi depline părinții adoptivi nu a mai avut nici un copil nici nu este ruda cu acea femeie care a câștigat terenul prin uzurpaciune. Nu fost găsită nici o cerere cu privire la suprafață cu pricina iar acea persoană a tratat cu primăria și ia dat adeverință ca a lucrat terenul. De fapt eu am acte doveditoare precum bunica a fost înfiata și acea femeie care a câștigat terenul nu este ruda cu părinții adoptivi

Petre Enache a scris:

Dacă L ati pierdut prin uzucapiune iar femeia respectiva care L a dobândit astfel nu are mostenitori si, nu L a intabulat, mai aveți o sansa sa redobnditi posesia si proprietatea asupra acelui teren. Dar problema nu o Rezolvați pe forum. Aveți nevoie de un avocat. Unul bun. Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai am drepturi sau nu?! remus39 remus39 La varsta de 28 ani am fost infiat de catre o matuse(acest fapt sa petrecut pe timpul comunismului). 1): Doresc sa stiu daca mai am drepturi dupa parintii ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate teren 1964 1964 Buna ziua Intrebarea mea este: care este durata in ani , prin care se poate combate emiterea unui titlu de proprietate ptr teren intravilan??? Mai in ... (vezi toată discuția)
Problema in legatura cu o mostenire. rog ajutor. i_oana9 i_oana9 Am si eu o nelamurire, daca se poate sa ma ajutati va-si sunt recunoscatoare. Bunica mea a mostenit in urma casatoriei, de la tatal ei, un pamant, pe care ... (vezi toată discuția)