avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Posibila amenda de la Directia Vamala
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Posibila amenda de la Directia Vamala

Buna seara

Acum cateva saptamani am comandat modafinil de pe internet, nestiind ca acesta este ilegal, deoarece e considerata substanta dopanta de catre Agentia Nationala Antidoping. Am fost instiintat cand am mers la posta ca amenda minima este de 10000 de ron. Azi am fost sunat sa ma prezint maine la Directia Vamala pentru a mi se intocmi procesul verbal. Cum pot sa inlocuiesc amenda cu avertisment, avand in vedere ca fapta este de risc social redus, nu practic niciun sport, nu am mai comis nicio contraventie sau infractiune pana in acest moment?
Ultima modificare: Luni, 11 Iunie 2018
andreip1234, utilizator
Este greu de crezut va o sa gasiti intelegere la agentii constatatori din cadrul institutiei respective ,in cazul intocmirii procesului verbal de contraventie puteti solicita prin contestatia facuta ca instanta sa dispuna cele dorite de dvs.
Chiar daca in 2016, 2015 si 2014 nu s-a dat nicio amenda pentru modafinil?

Linkuri catre produsele confiscate din 2014-2016 de pe site-ul ANAD:
[ link extern ]
[ link extern ]
[ link extern ]

Va multumesc
Ultima modificare: Marți, 12 Iunie 2018
andreip1234, utilizator
Dvs puteti sa prezentati acest argument,cum o sa fie solutionat nu pot sa stiu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent: termen contestatie proces verbal de constatare si contraventie NDNicu NDNicu Buna seara! Va rog mult sa ma sfatuiti cum mai exact sa procedez in urmatoarea problema: Spre sfarsitul lunii ianuarie 2016, am comandat din SUA un ... (vezi toată discuția)
Arma alba sau nu? Razvan122 Razvan122 Mi-am comandat de pe internet o bata de baseball din aluminiu de 81 de cm. Daca as purta-o in masina, ar aparea vreo problema la vreun control al politiei? (vezi toată discuția)
Contestatie proces verbal incarat necoresponzator viaiacob viaiacob Buna ziua, Recent am primit un proces verbal de contraventie in care am fost sanctionat cu 6 puncte de amenda si 4 de penalizare, pentru utilizarea ... (vezi toată discuția)