avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Echipamente de munca
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Echipamente de munca

Legat de echipamentele de munca ? As dori sa schimb echipamentele de munca pentru ca sunt de proasta calitate . Si as vrea sa stiu de ce anume ar trebui sa tin cont ? Precizez intr-o zona de productie . Mase plastice .
Cel mai recent răspuns: Dragomir Dascalu , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 20:13, 15 Iunie 2018
Bună dimineața. În cadrul firmei nu aveți pe cineva care se ocupă de Securitate și Sănătate în Muncă, protecția munci, cu care să vă sfătuiți, să cunoască exact situația de la locul de muncă?
Puteți găsi informații suplimentare citind link-urile
[ link extern ]
[ link extern ]
Ultima modificare: Marți, 12 Iunie 2018
Ionut.ion, utilizator
Trebuie sa luati legatura cu o firma autorizata care sa va intocmeasca un proiect tinand cont de tehnologia de lucru pe care o detineti si in functie de fluxul tehnologic aplicat in prezent.
In proiect se fac recomandari tehnice inclusiv pentru achizitionarea de echipamentele de munca de ultima generatie.
Ca beneficiar puteti cauta pe internet echipamente de munca pe care le considerati necesare pentru desfasurarea in siguranta a activitatii firmei dvs. Studiati oferte si carti tehnice, fise tehnice de securitate pentru produse vehiculate prin respectivele echipamente de munca si puteti alege pe cele potrivite pentru activitatea dvs.
Daca nu detineti pregatirea tehnica necesare, puteti apela la firme de proiectare din domeniul chimiei, petrochimiei si maselor plastice (gasiti pe internet) care va pot intocmi proiectul tehnologic, proiectul de ctii-montaj si fisele tehnice pentru echipamentele de munca de care aveti nevoie.
Un prim pas ar putea fi sa contactati/ sa angajati in cadrul firmei dvs. un inginer chimist specializat in mase plastice care sa se documenteze la fata locului si sa va consilieze in relatia contractuala cu firma de proiectare.
Eu sunt care ma ocup dar sunt in scolarizare . si inca fac cursuri de aceea pun aceste intrebari . Multumesc de ajutor
@MatiesiAlin
echipament de muncă - orice maşină, aparat, unealtă sau instalatie folosită la locul de muncă;
Echipamentul Individual de Protecţie (EIP) - orice tip de echipament ce se intenţionează a fi utilizat de lucrători cu scopul protejării acestora împotriva unui pericol asupra securităţii şi sănătăţii în muncă.

Care dintre echipamente vreti sa la schimbati ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spalatorie haine echipamente de lucru salariati Elena Goran Elena Goran daca societatea vrea sa spele in incinta unitatii, echipamentul de lucru al salariatiilor sai, trebuie sa autorizeze activitate pentru spalatorie de haine ... (vezi toată discuția)
Este corecta utilizarea cuvantului "denocivizare" ? elisah elisah Am folosit intr-un document ( instructiune de lucru cu referire la echipamentele de protectie) cuvantul \"denocivizare\" - intalnit in contextul legii ... (vezi toată discuția)
Casca de protectie micutu50 micutu50 Buna ziua, Ma puteti ajuta va rog, caut o lege, hotarare etc ... privind obligativitatea purtarii casti de protectie la stivuitorist ? Multumesc, (vezi toată discuția)