avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... se poate anula actul aditional din vointa angajatului ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

se poate anula actul aditional din vointa angajatului daca acesta nu si-a produs efectul?

Buna,

Daca esti angajat pe o pozitie cu un salariu mai mare si semnezi pentru o alta pozitie in cadrul aceleiasi companii pe un salariu mai mic (act aditional ce stipuleaza inceperea activitatii pe pozitia cu salariu mai mic peste 2 saptamani), in ce conditii se poate anula actul aditional din vointa angajatului?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:05, 13 Iunie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Modalitati prin care puteti actiona :
- anularea in instanta a actului respectiv pentru nerespectarea conditiilor privind incheierea lui

- incheierea unui nou act aditional care sa prevada vechile clauze

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumul de functii prin act aditional la acelasi angajator / plata cu ora alex_2012 alex_2012 Desi am cautat pe forum, nu am gasit o situatie comparabila cu a mea. Un angajat indeplineste 2 functii in cadrul aceleiasi firme. Inainte de intrarea in ... (vezi toată discuția)
Contract aditional pentru formare profesionala stoicamarius87 stoicamarius87 Buna ziua. Doresc sa descriu situatia. Compania la care lucrez a decis sa ma inscrie la un curs de formare profesionala care la final se sustine prin examen ... (vezi toată discuția)
Demisie in urma acceptării unei oferte in intern? AmaliaGl AmaliaGl Am si eu o situație mai aparte, la care mi-aș dori tare mult să îmi oferiți un răspuns cât mai rapid posibil. Am aplicat pt o altă poziție în ... (vezi toată discuția)