avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1146 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... cine acorda drepturile pt punerea in scena a unei ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

cine acorda drepturile pt punerea in scena a unei piese de teatru

Buna ziua! In cazul unei piese de teatru scrisa de un autor strain si publicata in tara de origine a acestuia, care a fost tradusa si publicata in limba romana, trebuie sa solicit permisiunea pt punerea in scena si editurii care a publicat originalul, sau doar editurii la care a fost publicata traducerea in tara noastra? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 14:21, 13 Iunie 2018
Daca drepturile de autor nu au expirat, trebuie sa va intelegeti cu autorul si traducatorul sau reprezentatii lor legali.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi de autor pentru un spectacol KVictor KVictor Buna ziua, Am si eu o mica intrebare: daca se face un spectacol de teatru dupa o carte scrisa de un autor strain care este tradusa si in limba romana, cum ... (vezi toată discuția)
Drepturile de autor în raportul autor-traducător florianmarin77 florianmarin77 Salut! Eu am scris o carte în limba română, pe care am publicat-o online cu ISBN românesc. Un domn din Australia, un român stabilit acolo de mulți ani, ... (vezi toată discuția)
Drepturi de autor nichita stanescu pentru editie bilingva andreea.guramulta andreea.guramulta Buna ziua as avea nevoie de informatii cu privirea drepturilor de autor a poeziilor lui Nichita Stanescu. In particular, as dori sa public, in regim autonom ... (vezi toată discuția)