avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1023 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariata gravida in deplasare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariata gravida in deplasare

Buna ziua,

Sunt insarcinata și duminica ar trebui sa plec in deplasare pt 2 saptamani, la peste 200 km distanță, la un alt punct de lucru. Este posibil acest lucru ? Am voie nu ? Deoarece am auzit diverse pareri.

Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:54, 13 Iunie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Legislația nu interzice trimiterea unei salariate gravide în delegație, însă angajatorul are obligatia sa asigure securitatea si sanatatea salariatilor in toate aspectele legate de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Protectia gravidei la locul de munca andrutza_bc andrutza_bc Buna ziua! Sunt insarcinata in 8 saptamani si as vrea sa stiu daca exista sanse reale ca sa nu fiu data afara de la locul de munca, precizez ca lucrez in ... (vezi toată discuția)
Timpul petrecut de la domiciliu pana la locul de munca!! Appache70 Appache70 Buna ziua, Normele metodologice de aplicare a prevederilor Legii securităţii şi sănătăţii în muncă nr. 319/2006, aprobate prin H.G. nr. 1425/2006 şi ... (vezi toată discuția)
Concediul de maternitate si citatia .... Ramona24 Ramona24 salut! Daca esti insarcinata....(daca conteaza in ultimele 2 luni) si cineva te da in judecata...termenul de judecata se poate amana pana dupa ce ... (vezi toată discuția)