avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

Am fost executa silit pentru ca am girat o persoana ,acum se apropie finalul si nu stiu ce trebuie sa fac pentru a afla cat mai am exact de plata. Executoarea nu raspunde la telefon ,angajatii spun ca nu pot da informatii despre acest dosar.
Cel mai recent răspuns: crismarinescu , utilizator 12:12, 14 Iunie 2018
Cerere scrisa catre executor. Sunt obligati sa va raspunda in termen de 5 zile. Art. 53 din Legea 188 / 2000
(3) La cerere, in termen de cel mult 5 zile, executorul va elibera copii de pe actele intocmite in indeplinirea atributiilor sale oricarei persoane care justifica un interes.

Dvs., in calitate de debitoare justificati un interes.
Ultima modificare: Miercuri, 13 Iunie 2018
Company Advising, utilizator
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executorul refuză să-mi pună la dispoziție dosarul de executare silită, spunând că legea nu-l obligă. este legal așa ceva? Chestiuta Chestiuta Buna ziua, Am incercat sa obtin dosarul de executare silita de la executor dar nu vrea sa mi-l puna la dispozitie spunand ca mi-a trimis prin posta ... (vezi toată discuția)
Partile in plangerea cf.art.53 din l:188/00 Gabriela PĂDURARIU Gabriela PĂDURARIU Mi s-a intamplat ceva ffff interesant ! Creditorul introduce la instanta de executare o plangere impotriva executorului jud., care a refuzat nejustificat sa ... (vezi toată discuția)
In ce consta plangerea impotriva executorului judecatoresc? ContSters182547 ContSters182547 care sunt procedurile si unde se poate face plangere impotriva executorului judecatoresc? (vezi toată discuția)