avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Atribuții - U,A.T.
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Atribuții - U,A.T.

Bună seara!
Într-un U.A.T. , competența de a se ocupa de "fondul funciar", excluzând aici litigiile pe rolul instanțelor, aparține, în general, secretarului instituției sau consilierului juridic?
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 21:54, 13 Iunie 2018
Daca vorbim de cererile de reconstituire a dreptului de proprietate, in baza HG 890/2005 competenta o are comisia locala de fond funciar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reconstituire MihaiBucur MihaiBucur Buna seara! In cazul in care Comisia Locala de aplicare a Legii 18/1991 respinge cererea petentului, pentru reconstituirea dreptului de proprietate este nevoie ... (vezi toată discuția)
Inscrierea mostenitorilor in titlul de proprietate ghita_28 ghita_28 Buna seara, am si eu o intrebare legat de emiterea Titlurilor de Proprietate,in acord/coroborat cu prevederile legilor succesorale de care Comisiile ... (vezi toată discuția)
Fond funciar primaria certeze primaria certeze In ce termen poate fi atacata o Hotarare a Comisiei Judetene de fond funciar prin care a respins cererea unei comune de retrocedare a unei suprafete de teren? ... (vezi toată discuția)