avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Refuz clienti firma de transport persoane, este legal?
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Refuz clienti firma de transport persoane, este legal?

Doresc sa stiu daca o firma de transport persoane are cadrul legal pentru a refuza un pasager invocand motivul distanței prea scurte, avand prioritate persoanele care circula pe o distanta mai mare.

Concret, soferul unui microbuz nu m-a lasat sa imi cumpar bilet, nici sa astept in microbuz deoarece voiam sa parcurg o distanta de 68 de km, in judet. Mi s-a spus ca are 3 locuri libere care ipotetic ar putea fi completate de persoane care au o destinatie mai indepartata. Nu era vorba de 3 locuri rezervate, era vorba de 3 persoane care ar fi putut veni.
Ultima modificare: Miercuri, 13 Iunie 2018
ioana_bdr, utilizator
Cel mai recent răspuns: viorel55 , utilizator 21:35, 13 Iunie 2018
Nu ! Este total anormal !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transport peste 3 angajați la puncte de lucru cyan cyan Cum se poate efectua transportul mai multor angajați la punctele de lucru aflate la distante mari în condițiile în care au fost interzise grupuri mai mari ... (vezi toată discuția)
lumea a 3-a !!! cosminy_70 cosminy_70 EXISTA IN TARA ACEASTA O SOCIETATE DE TRANSPORT PERSOANE ( NU SINGURA CRED) CARE EFECTUEAZA TRANSPORT PE O RUTA DE 40 KM ,CURSE FARA UN ORAR, MAXI TAXI. SE ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am si eu o problema juridica destul de delicata: detin ... jhen jhen Buna ziua! Am si eu o problema juridica destul de delicata: detin o societate comerciala infiintata in Romania cu codul CAEN 4939- ca activitate principala( ... (vezi toată discuția)