avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 961 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Proiectant-întârziere întocmire documentație
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Proiectant-întârziere întocmire documentație

Deși am plătit din apr. 2017 toată suma (pt. care am o chitanță de mână!) pt. întocmirea unei documentații simple de transformare a unui spațiu de locuit în spațiu comercial, proiectantul mă duce cu vorba, ba chiar îmi mai cere și bani în plus! Cui mă pot adresa, înafară de justiție, pt. a-l determina să rezolve ptoblema? Poliție, Protecția Consumatorilor, arhitectul care-i verifică documentația, arhitectului-șef al județului?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:21, 14 Iunie 2018
Detineti contract prestari servicii in care sa fie asumat termen prezentare documentatie?
Initial notificati oficial proiectantul cu obligatia prezentarii documentatiei sub sanctiunea obligarii la plta a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatie locatari GabrielCorpodean GabrielCorpodean Buna ziua Tocmai am achizitionat un apartament, iar unul dintre vecini nu vrea sa elibereze spatiul din beci care ar trebui sa fie al meu. Mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ne consiliați ce putem face in cazul in care constructorul ... mcapata mcapata Va rog sa ne consiliați ce putem face in cazul in care constructorul blocului nu face racordul la Electrica? Au trecut aproape 3 ani și avem și la ora ... (vezi toată discuția)
Carte funciara tinaa tinaa Subiect: carte funciara buna ziua . am citit articolul dlui Alexandru Boiciuc despre Programul National de Cadastru si Carte Funciara si va rog sa ma ... (vezi toată discuția)