avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reziliere contract UPC ( internet si telefonie ) ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reziliere contract UPC ( internet si telefonie ) persoana juridica!

Buna ziua,

As vrea sa reziliez in contract incheiat de firma unde sunt administrator si UPC. Sunt inca in perioada contractuala de 2 ani si cei de la UPC imi spun ca trebuie sa platesc o taxa de reziliere. Puteti sa imi spuneti daca o persoana juridical beneficiaza de aceleasi conditii si protective ca si o persoana fizica?
Cel mai recent răspuns: CaraD , utilizator 11:29, 14 Iunie 2018
Din pacate nu. Clauzele contratuale se aplica asa cum au fost ele agreate, protectia speciala impotriva clauzelor considerate abuzive se aplica doar persoanelor fizice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Upc nu doreste rezilierea unui contract al unei persoane juridice,prelungit abuziv leila memet leila memet buna seara,societatea mea a contractat un abonament de 2 ani de la upc de internet si televiziune,si acum pe data de 5 ian 2013 s-a incheiat;in decembrie anul ... (vezi toată discuția)
Contract telefonie mobila, abuz? adrianamihaela adrianamihaela buna seara, va rog frumos sa imi spuneti daca legea 161/2010 din 12.07.2010 pt modif art 84 din legea 296/2004 privind cod consumului si legea 193/2000 ... (vezi toată discuția)
Contract prestari servicii elga50 elga50 Am o problema, va rog ajutati-ma sa o descalcesc. Acum doua saptamani socrul meu a incheiat un contract prestari servicii cu o firma. De semnat, a semnat ... (vezi toată discuția)