avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Restanta pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Restanta pensie alimentara

Din 29.06.2017 Debitorul este obligat la plata pensiei de intretinere a minorului.O patrime din minimul net realizat dar nu mai putin minimul pe economie.El a achitat doar pe luna mai ,iunie si iulie 2018 suma de 260roni.Pana in decembrie 2017pensia dupa minimul de economie a fost 266roni si din ianuarie 2018 a crescut la 288roni.Am iam scris pe email dar tot asa pune banii.Si astia mi-a pus ca am facut plangere la parchetul de pe langa judecatoria targu mures.Am inaintat o plangere si in Bucuresti la Ministerul Justitiei internationale deoarece a locuit si muncit in Anglia.am trimis actele ce mi sa cerut astept raspuns de la ei.Debitorul sa intors acuma in Romania si sa angajat aici in targu mures.Nu stiu cum sa aflu unde lucreaza ptr ca el nici nu sta de vorba cu mine.De unde pot afla locul lui de munca actual din targu mures?Debitorul nici minimul dupa economie numi da nu sa'mi deie o patrime din minimul net realizat.Parchetul nu prea face nimic mama debitorului a fost martora pe el nul citeaza .A-si inainta direct la Judecatorie sau nu stiti pot inainta la Curtea de apel Targu mures.?La parchet am avut 20zile pentru daca am nemultumiri am si depus plangere dar numi place la parchet .De avocat nu am posibilitate .sunt singura intretinatoare al minorului cu situatie financiara precara si in chirie.va multumesc frumos
Ultima modificare: Joi, 14 Iunie 2018
Cotoara Kinga Melinda, utilizator

Alte discuții în legătură

Ma puteti ajuta in legatura cu pensia alimentara? Cotoara Kinga Melinda Cotoara Kinga Melinda In data 29.06.2017 am depus cu sotul divortul de comun acord.Avem un baietel de 11ani.Nu avem bunuri de impartit.In data de 22august am avut proces si nea ... (vezi toată discuția)
Neplata pensiei alimentare adina0423 adina0423 Buna seara M-am despărțit de tatăl copiilor din februarie 2017. In iunie 2017 am introdus acțiunea de divorț care s-a pronunțat la 9 februarie ... (vezi toată discuția)
Neplata pensie minor adalyfe adalyfe buna-ziua. am un copil de 7 ani. tatal copilului a terminat somajul luna trecuta,cand mi-a trims o suma infima de 32lei! desi a fost obligat sa plateasca 1/4 ... (vezi toată discuția)