avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit IMPOZIT FORFETAR
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

IMPOZIT FORFETAR

Buna.La iunie am avut impozit pe profit 1295,dar am declarat si platit forfetarul de 717 ron;la septembrie am impozit pe profit 406,dar am declarat 1075 forfetarul;la iunie soldul lui 441 este de 578ron.Acum inregistrez 691=441 1075?
Cel mai recent răspuns: Feni , utilizator 19:30, 2 Noiembrie 2009
In cazul in care impozitul pe profit calculat conform titlului II Cod Fiscal a fost mai mare decat impozitul minim obligatoriu calculat pe perioada (2 luni la finele trimestrului II) trebuia constituit, declarat si platit ca atare.
Legea prevede compararea impozitului real si al celui minim si plata sumei mai mari.
La iunie trebuia declarat si platit 1295
La septembrie trebuia declarat si platit 1075
- pt trim.II declaratie rectificativa si plata diferentei plus majorari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diferenta plata impozit jevelson jevelson Buna ziua, La 31 martie 2009 am calculat si declarat un impozit de 5.000lei. In urmatoarele tremestre am avut pierdere. La sfarsitul anului impozitul ... (vezi toată discuția)
Impozit la sfarsitul anului 2009 jevelson jevelson Buna ziua, Nu stiu cum trebuie procedat cu impozitul pe profit aferent anului trecut. Firma se incadreaza in plafonul de 4.300 RON forfetar/an din care in ... (vezi toată discuția)
Impozit forfetar trim.iii krika8712 krika8712 Buna ziua, Ma confrunt cu niste probleme pe care nu pot sa le dau de cap, dar cu ajutorul vostru o sa se rezolve. In [b]2008 am impozit pe profit de ... (vezi toată discuția)