avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am achitat o amendă penală sub 1500 lei acum doua ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am achitat o amendă penală sub 1500 lei acum doua săptămâni. Vreau să știu dacă îmi este curat cazierul, deoarece luni îmi trebuie pentru angajare

Buna ziua!
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns!
Vreau sa stiu daca imi este curat cazierul, deoarece luni imi trebuie pt angajare.
Am achitat o amenda penala sub 1500lei acum doua sapt. Amenda a fost pt detinere de drept de 0,1 g canabis si m-au condamnat sa platesc aceasta amenda penala.
Astept raspunsul dvs. cu nerabdare! Multumesc frumos!
O zi buna!
Ultima modificare: Marți, 19 Iunie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Starcrossed , utilizator 14:40, 21 Iunie 2018
Vai...3 ani cazier patat.. :(
Cum este mentionata fapta in cazier?
Oare nu voi fi angajata din cauza asta, sau depinde si de gravitatea faptei? Angajatorul oare vrea sa fie curat cazierul..?!
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Iunie 2018
Mihhaelaa, utilizator
Fapta va fi mentionata in cazier exact cum a fost scrisa in hotararea instantei prin care ati primit amenda penala pentru detinere de droguri.
Pe ce post vroiați să vă angajați?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda penala, cand e curat cazierul? radugrgsc radugrgsc buna, am o amenda penala pt furt din magazin la cat timp dupa ce am platit-o se sterge cazierul(reabilitare de drept)? pot sa cer reabilitare judiciara la 1 ... (vezi toată discuția)
Cazier anca33a anca33a buna ziua daca sunt amenzi neplatite se elibereaza cazierul? multumesc (vezi toată discuția)
Buna ziua! in noiembrie 2016 am primit o condamnare de 2 ani ... Umpalompa Umpalompa Buna ziua! In noiembrie 2016 am primit o condamnare de 2 ani si 6 luni cu suspendare, pe o perioada de supraveghere de 3 ani, pentru trafic de droguri de ... (vezi toată discuția)