avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Procedura concediu medical
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Procedura concediu medical

Lucrez la o instituție...pe perioada 11.06...15.06..am avut concediu medical...pe graficul de serviciu figuram cu două libere...mai am dreptul la acele zile libere?
Cel mai recent răspuns: Constantin Vera , Contabil 12:55, 17 August 2018
Buna ziua,

Probabil v-ati convins deja ca se reporteaza cele doua zile de concediu odihna pentru perioadele urmatoare, in conditiile in care ati avut medical.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Directorul vrea sa ii puna nemotivat oanaportar oanaportar Buna ziua ! Va rog mult sa ma lamuriti care este situatia in cazul urmator: - cativa salariati ai institutiei noastre publice sunt obligati sa lucreze si ... (vezi toată discuția)
Concediul de odihna suplimentar pentru lab. de radiologie din cadrul unui spital stoiandanaclaudia stoiandanaclaudia Din cate stiu personalul medical din cadrul laboratorului de radiologie beneficiaza de un concediu de odihna suplimentar de 10 zile, ce nu stiu este daca si ... (vezi toată discuția)
Concediu odihna dieter-adrian dieter-adrian Buna seara,lucrez la o firma de aproximativ 6 ani,iar pana in momentul de fata mi s\'au adunat 35 zile concediu de odihna din toti anii,este vreo sansa sa mi ... (vezi toată discuția)