avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Abandon de familie- pedeapsa amenda penala neachitata
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Abandon de familie- pedeapsa amenda penala neachitata

este vorba de un abandon in care i s-a dat amenda 2000 de lei si nu a platit-o si ea s-a transformat in 200 de zile de inchisoare...in cazul in care nu se mai poate face nimic trebuie sa faca 200 de zile sau daca munceste face jumatate?
cineva mi-a zis ca trebuie sa faca 200 si daca munceste primeste bani pe care i poate lua cand iese si altcineva mi-a spus ca daca munceste face jumatate..care este adevarul??va rog ajutati-ma
Ultima modificare: Duminică, 17 Iunie 2018
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
Din cate am inteles este definitiva din moment ce l-a arestat....
N se mai poate face nimic?
Trebuie sa execute 200 de zile sau executa jumatate?

Editat de moderator simonette12- motiv pct.1.3 din Regulament
Ultima modificare: Duminică, 17 Iunie 2018
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
Interventie moderator
Am rugamintea sa nu mai deschideti un nou topic pe aceeasi tema intrucat o astfel de practica incalca pct.3.3 din Regulamentul forumului.
Aveti mai jos raspunsul primit in topicul dublat.
CLAUDIU LASCOSCHI a scris:
E posibil sa nu se mai poata face nimic.
Trebuia sa apeleze la avocat anterior si putea scapa.
Acum ar trebui sa plateasca avocat ca sa ii studieze situatia.

stoia mihaela a scris:
Cineva mi-a zis ca 200 de zile trebuie sa faca si daca munceste o sa primeasca cand iese banii, altcineva mi-a zis ca daca munceste i se scad zile si ar face numai jumatate din pedeapsa...Care este adevarul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lemne cumparate legal de la ocolul silvic-este normal ca politia sa vina acasa si sa solicite documente? nicolae1986 nicolae1986 Buna seara ,astazi am cumparat o masina de lemne legal cu documente de insotire ,nu am fost oprit in trafic de nimeni ,dupa 2 ore ma trezesc acasa cu politia ... (vezi toată discuția)
Condamnat la o pedeapsa cu executare-urmarire interpol? cristy444 cristy444 Buna seara va rog sa ma ajutati cu niste raspunsuri. Sunt condamnat la 3 ani si 1 luna cu executare si sunt plecat in anglia de 2 ani si nu vreau sa ma predau ... (vezi toată discuția)
Succesiune TANASENASTASA TANASENASTASA unde ma pot adresa pt a scoate un titlu de proprietate sau macar o copie dupa un teren pe care l-au cumparat bunicii mei in anul 1951?la primarie sau directia ... (vezi toată discuția)