avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Notificare încetare CIM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Notificare încetare CIM

Bună ziua, am rugamintea sa imi răspundeți la urmatoarea intrebare:
După înregistrarea notificării este obligatorie încheierea perioadei de probă? Mentionez ca sunt in primele zile din cele 20 legale, dar nu intentionez sa dau curs contractului.
Ultima modificare: Duminică, 17 Iunie 2018
Vinversa, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:56, 18 Iunie 2018
Prin ce modalitate se doreste a inceta c.i.m.?
Conform art 31 alin 3 din codul muncii,
Precizez ca am semnat in 15.06.18. CIM
Si prima zi este mâine,
18.06.18.
In contract (perioada nedeterminată ) scrie că perioada de probă este 20 zile,
Concedierea cu preaviz de 20 zile
Demisia cu preaviz de 20 zile.
Multumesc anticipat
In data de 18.06.2018 ,depuneti notificarea de incetare a c.i.m. in baza art.31 alin.3 C.mun.

Vedeti si aceste discutii
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioada de proba 90 zile dni1967 dni1967 Sunt angajata la o societate cu contract de munca pe perioada nedeterminata in functia de contabil sef cu perioada de proba de 90 de zile. Preaviz in cazul ... (vezi toată discuția)
Demisie in perioada de proba crisu_10 crisu_10 buna ziua.sunt angajat de 1 luna si putin la un magazin non stop.am solicitat demisia si vreau sa stiu daca e obligatoriu sa respect preavizul?mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Perioada de proba - preaviz sau nu? oana.bianca oana.bianca În condițiile în care am semnat un contract pe perioada nedeterminata ci perioada de proba de 90 de zile, mai este necesar preavizul daca vreau sa plec dupa ... (vezi toată discuția)