avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 153 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Contabil cu drept de semnătură
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Contabil cu drept de semnătură

Salutare! Un prieten care deține o firmă mi-a cerut ajutorul și nu știu cum să îi răspund. Dacă acesta nu are facultate și urmează un curs de contabilitate poate să o țină în cadrul firmei lui? Are deja o facultate finisată și nu mai are rost să mai facă una. Știe cineva dacă urmează cursuri de contabilitate acreditate poate să-și țină singur contabilitatea cu drept de semnătură?
Trebuie neapărat să fie contabil șef sau poate fi și contabil? Ce examene trebuie să dau pentru a deveni membru CECCAR?
Da, trebuie sa aiba functia de: director economic sau contabil-şef.

Aveti aici detalii pt. profesia de expert contabil: [ link extern ]
Ultima modificare: Joi, 21 Iunie 2018
Ioan Petru Butariu, Contabil
Vă mulțumesc mult pentru informații.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce trebuie sa fac ca sa pot tine contabilitate la firme... t1b3r1u5 t1b3r1u5 Buna ziua Am obtinut din anul 2016 diploma de licentiat in stiinte economice. As vrea sa incep sa tin contabilitatea la cateva firme De unde sa incep? Ar ... (vezi toată discuția)
Semnare bilant 2017 entitate mica ionela11 ionela11 Buna ziua, Cine poate semna bilantul pentru anul 2017 pentru o entitate mica?....Eu sunt angajata doar economist ...deci nu pot semna (vezi toată discuția)
Este obligatoriu să existe contract între srl și persoana care se ocupă de contabilitate? dani_491 dani_491 Buna ziua, Sunt administratorul unui SRL, a carui contabilitate este tinuta de o persoana din familie (cu atestat de contabil, insa neautorizata CECCAR), ... (vezi toată discuția)