avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 491 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Locuinta ANL
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Locuinta ANL

Bun gasit. Ma aflu intr-o situatie delicata si sper sa ma puteti ajuta. Sotul meu inaintea casatoriei a obtinut de la Primarie un teren pentru a-si construi o locuinta. Dat fiind faptul ca nu construise nimic si expira termenul, fratele lui a inceput el o casa pe acel teren. La aceasta ora sotul meu este proprietar pe locuinta in numele fratelui sau, motiv pentru care noi nu mai putem obtine o locuinta ANL. Stam cu chirie, asteptam un copil si ne impiedicam de acest lucru. Exista vreo forma prin care noi sa ne putem debara de aceasta problema si sa putem obtine o locuinta ANL?!
Cel mai recent răspuns: Bruma C , utilizator 12:21, 9 Iunie 2022
variante de solutionat:
1- dati timpul inapoi si terenul primariei (ati luat locul altui tanar care isi dorea un teren pentru locuinta)
2.- debarasati-va de problema si uitati de ANL

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anl si teren concesionat alex110788 alex110788 Buna ziua inrtampin si eu o problema..acum 1 an si ceva sotul a fost la primarie la o licitatie pt un teren la noi in oras asta pt ca nu detineam locuinta ... (vezi toată discuția)
Doresc informatii si ajutor cocacarmen12 cocacarmen12 va rog cine ar putea sa imi raspunda la problema mea sunt mama a 2 copii casatorita de 12 ai fara un suport de nicaieri lucreaza numai sotul deoarece nu am cu ... (vezi toată discuția)
Legea 15/2003 sanduatina sanduatina Buna ziua, As dori sa ma ajutati cu urmatoarea problema. Am gasit un teren aflat in posesia unor tineri in baza Legii 15/2003 - acordarea de terenuri pentru ... (vezi toată discuția)