În urma cu câțiva ani, tatăl meu a cumpărat un teren agricol de la o soră, nu au făcut nici un act, terenul fiind plătit la impozit de el , ulterior de fratele meu,tatăl decedând, acum sora tatălui cere terenul înapoi spunând ca la dat doar în folosire,terenul valorează mai mult acum.Se mai poate face ceva acum, din punct de vedere legal?Menționez că succesiunea părinților lor este făcută, dar sora nu are acte proprietate pe teren.
Pentru a clarifica situatia ar trebui sa stim mai multe detalii: Bunicii d-voastra erau proprietarii terenului? Tatal d-voastra a platit un pret pentru cota parte asupra terenului detinuta de sora sa? Intrebarile vin ca urmare a ultimei fraze scrise de d-voastra.
Bunicii erău proprietarii,tatăl meu a cumparat terenul de la sora sa plătind o sumă dar nu a încheiat nici un act,acum sora dorește terenul înapoi,nu mai recunoaște vanzarea neincheindu-se nici un act intre ei.Întrebarea este dacă se mai face ceva pe cale legala?Toate taxele terenului fiind plătite de tatăl meu.
Impozit pamant
mesimfora
Bunicul meu a cumparat in tineretea lui ceva pamant intr-o comuna. Dupa moartea lui, pe titlu de proprietate apar cei 5 copii ai lui, unul dintre ei fiind ... (vezi toată discuția)
Drept de mostenire
qPsycs
Buna ziua !
Am si eu nevoie de un sfat, o lamurire, orice. Nu ma pricep la asa ceva, d-asta am si apelat la acest forum.
Deci, sa va prezint situatia : In ... (vezi toată discuția)