avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Copil conceput în timpul căsătoriei, cu alt bărbat ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Copil conceput în timpul căsătoriei, cu alt bărbat decât soțul mamei. Poate fi obligat tatăl din certificatul de naștere să facă testul de paternitate?

Buna Seara.
Ma Numesc Madalin si daca ati putea sa ma ajutati in problema urmatoare ar fi superb:
Eu si fosta mea sotie ne-am despartit cam cu vreo 5 ani in urma dar cu vreo 2 ani inainte sa incheiem actele de divort, ea a avut o relatie cu un "specimen" din care a rezultat un copil care s-a nascut cu vreo 2 luni inainte ca divortul sa fie definitiv, prin urmare eu *legal* sunt tatal acelui copil.
Intre timp eu si fosta sotie ne-am impacat si ne-am reluat viata impreuna chiar daca inca nu suntem recăsătoriti, din pacate tatal biologic tipa si striga ca ne va obliga sa fac eu test de paternitate deoarece vrea ca acest copil sa ii poarte numele si sa fie trecut ca tatal biologic.
*DAR* eu consider acest copil ca pe copilul meu, pot spune ca ma consider tatal lui, luand in considerare mediul de trai pe care il are cu mine spre deosebire de cel al tatalui biologic.
Precizez ca eu si mama copilului locuim in Germania, si eu sub nici o forma nu sunt de acord cu testul de paternitate.
Nu Vreau Sa Fac Nici Un Test De Paternitate.
Intrebarea mea este:
Ma poate obliga prin vreo metoda legala sa fac testul de paternitate?

Va multumesc pentru timpul acordat si o seara cat mai placuta.
Ultima modificare: Marți, 19 Iunie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Sobolan de tomberoane , utilizator 22:33, 8 Iulie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
e bine inca o gasca care si=a luat ce merita si traieste in minciuna...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoatere din tara copil alexa-rozi alexa-rozi Buna seara, va prezint situatia mea si va rog sa ma ajutati cu un sfat daca se poate: In anul 2008 am divortat de fostul sot in hotarirea definitiva de ... (vezi toată discuția)
Buna seara am fost casatorita si ne-am despartit acum 6 ani eu ... Alysa Alexandra Alysa Alexandra Buna seara am fost casatorita si ne-am despartit acum 6 ani eu am cunoscut pe cineva si avem o fetita impreuna care este trecuta pe numele fostului sot trebuie ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am si eu o intrebare Fanuta stroe Fanuta stroe Am fost in divorț ci fostul soț si eu am nascut acum 2 luni si nu am putut sai fac certificatul la fetita pe numele la tatăl biologic am fost nevoită sa-l ... (vezi toată discuția)