avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1999 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... despre un titlu de proprietate cu numele unuia dintre ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

despre un titlu de proprietate cu numele unuia dintre proprietari greșit

Am un titlu de prop. din 94 cu multi mostenitori, unei matusi i s-a gresit numele mic,i s-a scris Magdalena desi in acte e Magdalina.Cine rectifica greseala?vreau sa aflu...Ba la Consiliu judetean trebuie,ba la emitent,ba la cadastru...Am 6 luni decand bat la toate usil si nu m-a lamurit nimeni..La Primarie(emitentul) imi zice sa ma duc direct la cadastru,sa depun o solicitare de rectificare a greselii, amdepus la OCPI Iasi o adresa in acest sens,n-am primit nici un raspuns...Sau trebuie sa deschid un proces in acest sens...?ar dura f mult???Ce ma -nvatati sa fac???va multumesc mult, doamne ajuta!
Cel mai recent răspuns: dania.is65dec@gmail.com , utilizator 00:00, 19 Iunie 2018
Buna seara,
Prefectura, ca emitent, indreapta eroarea materiala.
primaria e emitentul,scrie primaria tomesti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare titlu de proprietate teren agricol serban_ana67 serban_ana67 cum pot modifica un tiltu de proprietate teren agricol redactat gresit de OCPI? in titlu scrie Tarla 30 in loc de 50,iar la cadastru nu ia in seama adeverinta ... (vezi toată discuția)
Eroare in titlul de proprietate dupa iesirea din indiviziune!!!!! giani62 giani62 Va rog sa ma ajutati in ceea ce urmeaza:pe un titlu de proprietate sint 4 mostenitori;titlul a fost modificat de citeva ori pentru numerotarea eronata a ... (vezi toată discuția)
Rectificare titlu de proprietate Adrian79 Adrian79 Buna ziua, Am si eu o problema juridica. Chiar daca sunt jurist nu ma prea descurc cu ea. E vorba de modificarea a doua titluri de proprietate in care au ... (vezi toată discuția)