avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1165 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Detin un SRL, pot deschide si un PFA ?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Detin un SRL, pot deschide si un PFA ?

Buna seara,

Detin un SRL la care sunt asociat unic. Vreau sa deschid un PFA la care va fi alt domeniu de activitate. Nimic in comun cu SRL-ul. Este posibil? Dar un alt SRL mai pot deschide pe numele meu, la fel cu activitate total diferita?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:55, 19 Iunie 2018
Da, puteti sa va infintati inca un srl dar nu cu asociat unic si un pfa, in acelasi timp cu primul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturari intre pfa si srl cu acelasi administrator laurentiu_neagu laurentiu_neagu Buna ziua, Am un SRL in care sunt unic asociat si administrator. In acelasi timp, am si un PFA. Doresc sa emit facturi intre cele 2 entitati (factura emisa ... (vezi toată discuția)
Salon de kinetoterapie Simona Mary Simona Mary Buna ziua! As dori sa imi deschid un cabinet de kinetoterapie, care sa mai aiba pe langa, si alte spatii comune pentru infrumusetare. Mentionez ca eu am studii ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl si punct de lucru Amaliaenescu Amaliaenescu Buna ziua, vreau sa stiu daca se poate deschide un srl in Cluj, dar sa functioneze in Botosani. Mentionez ca lucrez in Cluj momentan dar vreau sa ma mut in ... (vezi toată discuția)