avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1159 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... cerere informatii !
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

cerere informatii !

buna ziua , am o plangere penala impotriva mea , din 2015. Plangerea este facuta pentru delapidare ( s.a constatat in prejudiciu de aprox. 20000 ron ) . de atunci , o singura data am fost chemat la politie ( luna trecuta ) , unde mi s.a comunicat despre ce este vorba , urmand sa merg luna viitoare pentru a da (sau nu ) o declaratie , tot la politie ! puteti sa.mi spuneti va rog , cat timp poate dura urmarirea penala ,daca dosarul nu este trimis in judecata , pana cand dosarul se claseaza ?! se poate clasa dupa o anumita perioada , conform noilor modificari din codul penal ?! va multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriel Bucuresti , utilizator 23:19, 30 Iunie 2018
nu imi poate răspunde nimeni ?!?!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere informații! gabi_bucuresti gabi_bucuresti Buna ziua , as dori sa va intreb daca exista vreun termen in care se prescrie sau se claseaza o plângere penala ?! fosta firmă la care am lucrat mi.a facut o ... (vezi toată discuția)
Cerere informatii ! Gabriel Bucuresti Gabriel Bucuresti Buna ziua , am aflat zilele trecute ca am o plangere penala la politie din anul 2015 , pt delapidare ! Delapidarea dupa plangerea formata consta intr.un ... (vezi toată discuția)
Am aflat zilele trecute că am o plângere penală la poliție din anul 2015, pentru delapidare. se poate o mediere sau ceva asemănător? Gabriel Bucuresti Gabriel Bucuresti Buna ziua , am aflat zilele trecute ca am o plangere penala la politie din anul 2015 , pt delapidare ! Delapidarea dupa plangerea formata consta intr.un ... (vezi toată discuția)