avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... cerere informații!
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

cerere informații!

Buna ziua , as dori sa va intreb daca exista vreun termen in care se prescrie sau se claseaza o plângere penala ?! fosta firmă la care am lucrat mi.a facut o plângere pentru delapidare ( au constatat un prejudiciu de aprox 20000 ron ) . exista un dosar la politie din aprilie 2015 , si m.au chemat printr.o citatie o singură dată luna trecută , când nu am dat nici o declarație, pentru a consulta un avocat . multumesc
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 12:20, 4 Iulie 2018
Daca ar curge un timp dublu fata de termenele prevazute pe [ link extern ]
atunci se va prescrie complet.
si delapidare la ce perioada se încadrează? multumesc
NCP: [ link extern ]

VCP: [ link extern ]

Asa ca banuiesc ca s-ar judeca pe NCP, care e mai favorabil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere informatii ! Gabriel Bucuresti Gabriel Bucuresti buna ziua , am o plangere penala impotriva mea , din 2015. Plangerea este facuta pentru delapidare ( s.a constatat in prejudiciu de aprox. 20000 ron ) . de ... (vezi toată discuția)
Am aflat zilele trecute că am o plângere penală la poliție din anul 2015, pentru delapidare. se poate o mediere sau ceva asemănător? Gabriel Bucuresti Gabriel Bucuresti Buna ziua , am aflat zilele trecute ca am o plangere penala la politie din anul 2015 , pt delapidare ! Delapidarea dupa plangerea formata consta intr.un ... (vezi toată discuția)
Cerere informatii ! Gabriel Bucuresti Gabriel Bucuresti Buna ziua , am aflat zilele trecute ca am o plangere penala la politie din anul 2015 , pt delapidare ! Delapidarea dupa plangerea formata consta intr.un ... (vezi toată discuția)