avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 854 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Viol conjugal
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Viol conjugal

Conform legilor din Romania un barbat casatorit poate fi acuzat de viol asupra sotiei ? Mentionez faptul ca sotia are intentia de a divorta dar ii cere sotului 30.000 euro plus apartamentul care il au in comun. Intr-o seara, aproximativ o luna, au facut dragoste de comun acord iar acum sotia il ameninta ca merge la politie sa faca denuntie ptr viol. In Instanta poate fi acuzat de viol ? Multumesc, anticipat !
Cel mai recent răspuns: ABELDAN , utilizator 09:19, 19 Iunie 2018
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daune morale de la bărbatul care mi-a stricat căsnicia: cui să mă adresez și ce procedură trebuie urmată? b97lgf b97lgf Buna seara, Numele meu este Sorin. Ma puteti ghida si pe mine despre ce ar trebui sa fac si cum anume ar trebui sa procedez pentru a obtine daune morale in ... (vezi toată discuția)
Parasire de domiciliu motiv pentru a se intenta divort yasemin yasemin buna seara. o sa trec direct la subiect. 1.am un prieten a carui sotie a parasit domiciliul acum cel putin 5 luni. a plecat in turcia la un cetatean turc pe ... (vezi toată discuția)
Furt intre soti sau se retin si alte infractiuni? vldstf vldstf X si Y sunt casatoriti, dar se afla in proces de divort si partaj. X este plecata la munca in Spania, iar Y a ramas sa locuiasca in apartamentul acesteia din ... (vezi toată discuția)