In urma sucesiunii s-au eliberat 4 certificate de mostenitor. Asta se intampla acum 12 ani. Anul acesta am demarat procedura de intocmire a cadastrului, din pacate aceasta s-a incheiat cu o respingere. Unul din punctele de respingere face referire la faptul ca pe certificatul de mostenitor s-a produs o eroare de redactare si anume numarul parcelei nu corespunde cu numarul parcelei din titlul de proprietate. Am contactat notarul si mi-a transmis ca se poate face o rectificare daca ma prezint cu cele 4 certificate de mostenitor in original. Problema este ca unul din mostenitori nu vrea sa-mi dea certificatul pentru a face aceasta rectificare. Mentionez ca schimbarea respectiva nu afecteaza pe niciunul din cei 3 mostenitori ramasi, schimbarea trebuie facuta doar la numarul parcelei din partea mea de mostenire. Ce pot face in acest caz, ma pot prezenta doar cu 3 certificate in original pentru modificare? In caz ca aceasta nu reprezinta o optiune, se poate obliga al patrulea mostenitor in vreun fel?