avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 843 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Rectificare Certificat Mostenitor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Rectificare Certificat Mostenitor

Buna ziua,

In urma sucesiunii s-au eliberat 4 certificate de mostenitor. Asta se intampla acum 12 ani. Anul acesta am demarat procedura de intocmire a cadastrului, din pacate aceasta s-a incheiat cu o respingere. Unul din punctele de respingere face referire la faptul ca pe certificatul de mostenitor s-a produs o eroare de redactare si anume numarul parcelei nu corespunde cu numarul parcelei din titlul de proprietate. Am contactat notarul si mi-a transmis ca se poate face o rectificare daca ma prezint cu cele 4 certificate de mostenitor in original. Problema este ca unul din mostenitori nu vrea sa-mi dea certificatul pentru a face aceasta rectificare. Mentionez ca schimbarea respectiva nu afecteaza pe niciunul din cei 3 mostenitori ramasi, schimbarea trebuie facuta doar la numarul parcelei din partea mea de mostenire. Ce pot face in acest caz, ma pot prezenta doar cu 3 certificate in original pentru modificare? In caz ca aceasta nu reprezinta o optiune, se poate obliga al patrulea mostenitor in vreun fel?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 11:44, 19 Iunie 2018
Buna ziua,
S-ar putea sa trebuiasca sa va adresati instantei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare titlu de proprietate teren agricol serban_ana67 serban_ana67 cum pot modifica un tiltu de proprietate teren agricol redactat gresit de OCPI? in titlu scrie Tarla 30 in loc de 50,iar la cadastru nu ia in seama adeverinta ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate gresit ictin ictin Buna ziua, ma confrunt cu o problema destul de neasteptata. Incercand sa fac cadastru pentru 2 parcelele de teren extravilan, in momentul cand am solicitat ... (vezi toată discuția)
Cum se rectifica greseala din titlu de proprietate? ALINNA ALINNA Bunica mea ca mostenitoare a mamei sale detine un titlu de propritate si contractul de vanzare cumparare incheiat de catre mama sa si barbatul care a stat in ... (vezi toată discuția)