avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Condamnarea inca apare in cazier.
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Condamnarea inca apare in cazier.

Buna ziua,

Am avut o condamnare de 3 ani si jumatate cu suspendare si 6 ani si jumatate cu incercare. Astazi, la Mai bine de o luna de la terminarea programului de probatiune in cazier inca se regaseste fapta pentru care am fost condamnat. Care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmez pentru ca lucrurile sa isi intre in normal si nu mai apar cu condamnarea in cazierul judiciar?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: _Alin_ , utilizator 08:01, 28 Iunie 2018
Apelati la avocat.
Aveti dreptul.de a sesiza instanta daca este totul conform legii.
Ultima modificare: Marți, 19 Iunie 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Multumesc frumos.
trebuie sa introduceti o actiune la instanta in care sa cereti reabilitarea. In acest caz se va dispune de catre judecator stergerea infractiunii din cazier

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cazier Inculpatul Inculpatul Buna seara! Rog comunitatea forumului avocatnet, sa ma sprijine sa aflu raspunsuri cu privire la situatia descrisa in cele ce urmeaza, si anume; In anul ... (vezi toată discuția)
Reabilitare judecatoreasca Maress Maress Buna ziua, Pe 2 Noiembrie imi expira o suspendare de 2 ani, am inteles de la serviciul de probatiune ca dupa aceasta data pot cere reabilitarea judecatoreasca ... (vezi toată discuția)
In cat timp se sterge cazierul daca se sterge automat fara proces adrianstefan79 adrianstefan79 in 2005 am fost condamnat la 1 an inchisoare cu suspendare pt furt calificat...nu am mai avut nici o treaba cu politia sau ceva de genul asta....se sterge ... (vezi toată discuția)