avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 836 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Intocmire registru de casa
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Intocmire registru de casa

La o societate comerciala care are sediul social si punct de lucru in aceiasi localitate pot intocmi registrul de casa pentru fiecare? Unul pentru sediul social si unul pentru punctul de lucru?
Multumesc. Astept raspuns.
Ultima modificare: Marți, 19 Iunie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: cristinamiron , utilizator 14:06, 21 Iunie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, daca si la sediul social aveti activitate sau achitati facturile de utilitati , chirie , consumabile , etc .
Avem activitate turistica la ambele. La sediul social este terasa si la punctul de lucru este hostel. Deci pot intocmii doua registre de casa? in baza ordinului 2634?
Multumesc anticipat.
Astept raspuns
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da , daca aveti 2 puncte de lucru ( locatii ) unde se presteaza activitate economica, trebuie sa aveti 2 registre de casa.
Multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediu social aceiasi adresa cu punct de lucru Alexmio Alexmio Buna ziua , am fost sa cumpar alta casa de marcat si mi-a cerut certificat de la registrul comertului pt punct de lucru dar desfasor activitatea la aceiasi ... (vezi toată discuția)
Locuinta de serviciu administrator srl miskynights miskynights Buna ziua, Sunt administratorul unei societati comerciale cu domiciliul in aceeasi localitate si am urmatoarea intrebare: - poate societatea comerciala ... (vezi toată discuția)
Sediul si punctul de lucru la o societate comerciala mocanu mihaela mocanu mihaela Cum este mai avantajos din punct de vedere financiar, ca sediul societatii SRL sa fir in acelasi loc cu punctul de lucru sau separate, adrese diferite? (vezi toată discuția)