avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Suspendare sau incetarea contractului de munca
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Suspendare sau incetarea contractului de munca

Sunt angajata pe perioada determinata si sunt insarcinata. Contractul insa are data de incheiere cu o luna inainte de data aproximativa a nasterii. La intrarea in concediu de maternitate stiu ca se suspenda, dar nu imi este clar cand inceteaza si pe ce articol pentru ca le gasesc cumva contradictorii. Ce se intampla cu contractul de munca?
Va multumesc
Ultima modificare: Marți, 19 Iunie 2018
Ungarana, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 14:25, 19 Iunie 2018
bună ziua. Poate vă ajută informațiile de aici
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi concediu prenatal MihaiMa MihaiMa Buna seara, Sunt angajata cu contract pe perioada determinata care expira la data de 11 ianuarie 2012 si sunt insarcinata in 7 luni. Conform legii, as putea ... (vezi toată discuția)
Concediu medical Diaa T Diaa T Buna ziua! Sunt angajata cu contract de munca pe perioada determinata( expira in 17.07.2018) si sunt însărcinată în 2 luni. As dori sa stiu, daca nu mi se ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de concediu de maternitate si ccc? mayer mayer In sept 2011 expira CIM determinat,incheiat pe o perioda de 2 ani.(2009-2011) Tot in septembrie, as indeplini conditiile pentru acordarea concediului de ... (vezi toată discuția)