Buna ziua. Problema ar fi urmatoarea : bunicii mei au divortat de mult si fiecare si-a refacut viata dar nu sau recasatorit. Unul dintre ei a decedat. Dar impreuna au avut 5 copii ( 3 dintre ei au decedat) . Intrebarile mele ar fi urmatoarele : care sunt procedurile la deschiderea succesiunii , unde trebuie sa mergem si ce acte trebuie depuse si daca au drept la succesiune doar cei 2 copii ramasi in viata sau si nepotii copiilor decedati ai defunctului.
Va multumesc
Buna ziua,
Daca va intelegeti la orice notar care-si are biroul pe raza judecatoriei pe a carei acoperire a avut ultimul domiciliu defuncta
Daca nu va intelegeti la judecatoria pe raza careia a avut ultimul domiciliu defuncta.
Acte
- certificat deces
- acte care sa dovedeasca descendenta (acte de nastere, de casatorie, sentinte de divort, etc)
- acte privind massa succesorala.
Succesiune bunica
madriana57
Buna seara! Bunica a murit in 1971 si in 1991 s-a emis un titlu de proprietate asupra unui teren. As vrea sa fac succesiunea.
Am mai multa intrebari la care ... (vezi toată discuția)
Dezbaterea mostenirii
Geo04
Acum 4 ani strabunica mea a murit, aceasta avand 3 copii ;unu decedat sí 2 in viata (cele doua persoane in viata au deschis dosarul la notar dar nici una nu s ... (vezi toată discuția)
Mostenitor fara acte
LiviuRo
Buna ziua,
Inainte de a apela la un avocat am sa va rog, daca se poate, sa ma ajutati cu cateva informatii, referitor la urmatoarea speta: bunicii mei (din ... (vezi toată discuția)