Buna ziua!
Locuiesc la etajul 4 si am probleme cu izolatia de peste 4 ani, mi se inflitreaza apa de pe bloc in 3 camere. Acum cu ploile din ultimul timp imi cade vopseua, peretii s-au decojit, desi am renovat anul trecut.
Asociatia de proprietari stie acest lucru de 4 ani, dar imi spun mereu ca nu au bani pentru izolatie, ca vecinii nu vor sa dea bani,etc. In ultimul an s-au facut investitii in bloc; schimbare geamuri/termopane, zugraveala, aplice puse la fiecare etaj,etc.
Eu am o asigurare extinsa, si m-am gandit sa o folosesc pt. a repara peretii din interior, doar ca asiguratorul mi-a spus ca asigurarea nu acopera infiltratia, ci inundatia. Ce pot afce in situatia asta? In casa este umeazeala, cade mereu zugraveala, peretii sunt uzi, in ultima perioada, cu ploile acestea chiar avem probleme.
Eu eram dispusa sa-mi fac reparatiile din interior pe cheltuiala mea, dar atata timp cat avem probleme cu izolatia le fac degeaba.
Multumesc!
Acoperisul imobilului de locuit in comun reprezinta parte comuna
Dispozitia in vigoare prevede ca scopul infiintarii si functionarii asociatiei de proprietari este acela de administrare a partii comune de comstructii si de instalatii din imobil
Initial notificati oficial asociatia de proprietari cu obligatia asigurarii bunii functionari a partii comune din imobil-sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta
Nu se justifica sa executati reparatii la interiorul apartamnetului pana nu indepartati factorul generator existent la acopersi/terasa
Terasa blocului
stefanfane
Buna ziua ,am o intrebare :Repararea terasei unui bloc include si repararea ultimului balcon( stau intr-un bloc cu 4 etaje ,la etajul 4) trebuie sa ... (vezi toată discuția)