avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Termen de Incercare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Termen de Incercare

Buna Ziua

Revin cu o intrebare/curiozitate.

Se da urmatoarea Sentinta.
Solutia pe scurt: Admite recursul declarat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti împotriva sentinţei penale nr. 4923 din data de 23 octombrie 2013, pronunţată de Judecătoria Piteşti, în dosarul nr. 13470/280/2012, intimat – inculpat fiind Sava Dan – Costel. Casează în parte sentinţa penală. Rejudecând, majorează termenul de încercare de la 6 ani la 8 ani. În baza art. 86/3 alin.3 lit.e) Cod penal, pe durata termenului de încercare interzice inculpatului dreptul de a mai conduce autovehicule. Menţine restul dispoziţiilor sentinţei penale.
Document: Hotarâre *******21/2014 07.01.2014*******

Revenim in prezent , 2018 , 4 Ani mai tarziu ,
Eu-Inculpatul , am respectat intocmai programul de supraveghere.
Am fost angajat pe toata perioada suspendarii, am primit avansari , functii importante la locul de munca.
Absolut nici o abatere de la Programul de supraveghere ..

Au fost 8 ani termen de incercare.
Intrebarea este .
1. Daca au trecut 4 ani de la Hotarare, si m-am mai judecat inca 2, iar fapta ar fii implinit 8 ani saptamana aceasta, Nu se poate considera si aceasta perioada , de dinainte de Hotarare ?

2. Cum pot scurta termenul de incercare .

Multumesc mult , sper ca nu v-am plictisit .

Toate cele Bune !!!
Termenul de încercare se socoteşte de la data când hotărârea prin care s-a pronunţat suspendarea executării pedepsei sub supraveghere a rămas definitivă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noul cod, beneficiez de ceva ? SavaDan SavaDan Tip solutie: Soluţionare Solutia pe scurt: Admite recursul declarat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti împotriva sentinţei penale nr. 4923 ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare Cozsminescu Cozsminescu Buna ziua, Presupun ca acest forum este citit , si monitorizat si de catre avocati , care chiar presteaza meseria Foarte bine . . Ma intereseaza foarte ... (vezi toată discuția)
Infractiuni legea circulatiei ContSters303355 ContSters303355 Buna ziua , ma numesc X, in urma cu doi ani am fost oprit de politia municipala conducand un autovehicul sub influenta bauturilor alcoolice . Am recunoscut ... (vezi toată discuția)