avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu maternal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu maternal

Buna ziua. Concediul maternal se considera vechime in munca? Sunt angajata din anul 2012 luna iulie si am stat in concediu maternal cumulat 3 ani ( 2 copii). Mi-a expirat contractul de munca in timpul celui de al doilea concediu maternal, m-am reintors la serviciu din 01,03,2018 si acum sunt in situatia in care imi trebuie un alt contract de munca si vor sa ma puna din nou inspector debutant. Este corect?
Ultima modificare: Miercuri, 20 Iunie 2018
AlexandraMalaiMare, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:18, 20 Iunie 2018
Perioada CCC este considerata vechime in munca si in specialitate, potrivit art.22 alin.2 din OUG 111/2010.
Adică as putea beneficia de creșterea in gradatatie( la inspector asistent sau chiar principal? ) Va multumesc
Puteti beneficia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime in specialitatea studiilor Madamar1007 Madamar1007 Se da urmatoarea speta: functionar public de conducere, absolva in iulie 2009 facultatea de drept. In martie 2010 intra in CCC si se afla inca in concediu ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil geo20sory geo20sory buna ziua.sunt angajata la o firma din10 septembrie 2012 si am fost nevoita sa intru in concediu de risc maternal...de la data de 21 iun 2013 pana la 31 iul ... (vezi toată discuția)
Revenire la servici din ccc adela05 adela05 Daca unei persoane ii expira CCC la 01.01.2012 si nu a dat nici un semn, in sensul ca nu a anuntat nici ca vine, nici ca nu mai vine la servici, eu am dreptul, ... (vezi toată discuția)