avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1175 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Certificat sau aviz de functionare la primarie
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Certificat sau aviz de functionare la primarie

Ce taxe si ce documente trebuie declarata firma pentru certificat sau aviz de functionare la primaria de unde este sediul activitatea fiind online? Multumesc anticipat
Ultima modificare: Miercuri, 20 Iunie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 18:16, 24 Iunie 2018
Pentru aceste informatii mergeti la primaria localitatii dumneaoastra pentru ca pot diferi infomatiile intre localitati.
NU sunt multumita de raspuns! . Asta stiam si eu .(( SI DE CE AR FI DIFERITE PENTRU FIECARE PRIMARIE DIFERA LEGEA?))
Bine, atunci va rog sa cititi pe pagina de net a prmiariei dumneavoastra dar si la adresa [ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de timbru,urgent Kamila Kamila Rog pe cineva daca cunoste cat ar fi taxa de timbru,la o valoare de 28.000 Euro.As dori sa confrunt raspunsul dumneavoastra cu cel al avocatului,deoarece am ... (vezi toată discuția)
Autorizatii necesare functionare magazin alimentar si piese auto carmenbn carmenbn Ce autorizatii sunt necesare pt.functionarea unui magazin alimentar si al unuia de piese auto(inclusiv ulei,antigel)?De la ... (vezi toată discuția)
Taxa viza autorizare / taxa salubritate... Cozmin.c23 Cozmin.c23 Buna ziua, Astazi am primit o frumoasa scrisoare la sediul social, de la primarie cu titlul\" aviz de inspectie fiscala\" Ma informeaza ca la data X ... (vezi toată discuția)