avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Formulare cerere tribunal
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Formulare cerere tribunal

Buna ziua,

Ma puteti va rog ajuta cu un model sau structura de cerere/adresa catre tribunal pentru anularea unei contraventii in afara celor 15 zile. Motivul fiind ca acel proces verbal a fost completat cu datele mele si semnat de primire (de altcineva folosind numele meu) in fals.
Fapta descrisa in PV este: aruncat coji de seminte in parc. Am adeverinta ca eram la birou in acele momente la 7+ KM distanta.
Am aflat contraventie recent cand am fost anuntat ca o sa imi fie pusa poprire pe conturi daca nu platesc pana saptamana viitoare. Am obtinut o copie a PV-ului

Va multumesc!
Adresați - vă unui avocat în vederea consultării înscrisurilor deținute.
Nu exista formulare si modele problema este complexa nu o sa rezolvati fara un avocat.Daca la o contraventie contestatia este relativ simpla ,repunerea in termen pt motivul indicat de dvs este mult mai dificila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces verbal pe numele meu cu semnatura falsa Utilizator_Viorel Utilizator_Viorel Buna ziua, As dori si eu niste sfaturi despre cum sa procedez in legatura cu situatia urmatoare: Am aflat luna aceasta (August 2017) de o amenda de 100 lei ... (vezi toată discuția)
Amenda in parcare nesemnalizata Ashrak Ashrak Buna ziua, azi am parcat masina in orasul Medias, pe o parcare administrata de primaria noastra. Parcarea este imensa si in afara de aparatul care elibereaza ... (vezi toată discuția)
Rog ajutor . repunere pe rol contestatie 123km/h pe restrictie 70km/h buna ... Nickolas887 Nickolas887 repunere pe rol contestatie 123km/h pe restrictie 70km/h buna ziua va rog un raspuns ce sanse am ? cum pot sa formulez ca eu nu am fost in acel sector de ... (vezi toată discuția)