avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract de inchiriere cu certificat mostenitor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract de inchiriere cu certificat mostenitor

Buna ziua,copiii mei minori au mostenit casa tatalui lor si au certificat de mostenitor pe acceasta casa.Eu as putea sa dau spre inchiriere o camera din aceasta casa unei societati comerciale pt a-si deschide un magazin?Proprietarul societatii vrea contract de inchiriere.Eu as putea sa ii fac,ce trebuie sa fac?multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:23, 20 Iunie 2018
In calitatea de parinte al minorilor mostenitori aveti dreptul sa incheiati contractul de inchiriere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiunea dupa moartea tatalui gavriliu maricela gavriliu maricela tatal meu a murit in 2005 si noi copii impreuna cu mama nu am facut acceasta succesiune.Tot ce are tatal meu era pamantul pe care l-a primit de la parintii sai ... (vezi toată discuția)
Drept de mostenire fost sot vyo vyo Sunt divortata din anul 2006. Am 2 copii minori(14, respectiv 10 ani). Am ceva probleme de sanatate. As dori sa stiu cine are dreptul sa se ocupe de copiii mei ... (vezi toată discuția)
Tata divortat decedat -partaj minori la bunurile parintilor alexandina alexandina Buna seara. Suntem intr-o situatie foarte complicata.Fratele a decedat in urma cu o saptamana.A locuit in timpul casatoriei la parintii mei.In urma cu 2 ani au ... (vezi toată discuția)