avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită EXECUTAREA SILITA
Discuție deschisă în Executare silită

EXECUTAREA SILITA

buna ziua,
am o nelamurire legata de urmatorul subiect.....
acum un an de zile am imprumutat o persoana cu suma de 3000 de euro, iar pentru a recupera aceasta datorie am avut doua solutii....recuperatorii....si instanta. am apelat la cea de a doua, desi pers respectiva nu merita, castigand procesul in urma dovezilor avute. pana aici pot spune ca la datorie s au adaugat si cheltuielile de judecata iar acum sunt in fata faptului implinit, de a mai adauga si cheltuielile cu executarea silita....daca le adun deja ajung in jurul sumei de 4500....
oare mai are rost???....daca persoana nu mai are nimic inregistrat pe numele lui si nici nu figureaza ca angajat???....
ce ma sfatuiti , sa merg inainte cu executarea silita???....si daca nu avem nimic de excutat, ce se intampla in continuare....
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: cristian1976 , utilizator 10:48, 3 Noiembrie 2009
Daca intr-adevar nu mai are nimic, atunci chiar nu mai aveti ce face. Insa interesati-va, poate ca intre timp, dupa introducerea actiunii de catre dumneavoastra, a vandut unele bunuri. Ati putea avea la indemana in acest caz o actiune pauliana(revocatorie), prin care sa cereti desfiintarea acelui contract(contracte) deoarece a fost incheiat in dauna dvs.(creditor).
multumesc de idee,
in prezent asta este cel mai negru scenariu....
ce pot sa fac sa i urmaresc activitatea financiara???....pot rasfrange asta asupra rudelor el nefiind casatorit???.....si daca decide sa mi plateasca o suma infima si apoi sa opreste eu trebuie sa stau tot timpul pregatit sa l dau in judecata???
multumesc inca o data.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executarea silita... cristian1976 cristian1976 buna ziua, am o nelamurire legata de urmatorul subiect..... acum un an de zile am imprumutat o persoana cu suma de 3000 de euro, iar pentru a recupera ... (vezi toată discuția)
Recuperare datorie pe baza unui contract notarial de imprumut gabytz74 gabytz74 Am de recuperat o suma de bani (50.000 RON) de la un individ. Au trecut 9 luni de la data scadenta. Actul pe care l-am semnat in fata notarului are titlu ... (vezi toată discuția)
Donatie? elena_smen elena_smen Tata e dat in judecata pentru ca nu si-a platit leasingul la masina de 2 ani.i se opreste lunar cate o treime din salariu.intrebarile mele sunt:ar putea sa-i ... (vezi toată discuția)