Buna seara,
Vreau sa infiintez o firma in apartamentul cumparat de mine. Codul CAEN este 4531 (comert cu ridicata piese si accesorii pentru autovehicule). Voi avea doar un birou cu un calculator, si vreau sa fie SEDIU SOCIAL CU DESFASURARE ACTIVITATE ECONOMICA.
Am acordul vecinilor care stiu ca voi avea doar un birou cu calculator, dar presedinta asociatie de proprietari a trecut cu pixul in partea de jos a formularului ca isi da acordul doar pentru SEDIU SOCIAL, FARA ACTIVITATE ECONOMICA.
Poate sa faca acest lucru din moment ce am acordul vecinilor?
Inseamna ca vreti 2 in 1, ori vreti sediu social, unde sa primiti corespondenta, ori vreti sediu cu ""doar un birou cu un calculator"", care implica alceva.
Presedinta v-a raspuns corect, alceva inseamna""SEDIU SOCIAL CU DESFASURARE ACTIVITATE ECONOMICA"", probabil vecinii nu stiu reglementarile legale.
Buna ziua,
Codul CAEN principal este 4531 comert cu ridicata piese si accesorii pentru autovehicule. Imi ajunge doar un calculator la sediu deoarece clientii vor fi doar pesoane juridice care nu vin la sediu firmei, preiau comenzile prin telefon sau e-mail, fac ofertele prin telefon sau e-mail, fac receptia marfii si o facturez catre clienti, iar marfa nu ajunge in apartament, o preiau in masina de la depozitele de piese si o livrez direct la clienti. Ma gandesc ca asta inseamna SEDIU SOCIAL CU DESFASURARE ACTIVITATE ECONOMICA?
Multumesc