avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Dovada privind indeplinirea procedurii de comunicare ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Dovada privind indeplinirea procedurii de comunicare prin publicitate

Buna dimineata,

Am o nelamurire cu privire la indepliniea procedurii de comunicare prin publicitate:

In iunie 2018 am primit o "Adresa de instiintare privind infiintarea popririi" care se refera la o decizie din anul 2014.

Am fost la Administratia Sector X a Finantelor Publice pentru a afla din ce cauza mi se face poprirea si mi-a spus sa ma duc la Agentia pentru plati si inspectie sociala a Municipiului Bucuresti Sector X.

La aceasta Agentie mi s-a aratat plicul reintors si la care mi s-a dat in mana Decizia in original si la care am semnat cu data de 2018.
Nu am apucat sa intreb cum s-a desfasurat, in anul 2014, modul de comunicare a deciziei. Inteleg ca s-a trimis plicul si s-a reintors( eu stiu ca nu am primit nimic in posta), insa nu am intrebat ce au facut mai departe, daca au dat anuntul colectiv si daca exista la dosar un proces verbal privind indeplinirea procedurii de comunicare prin publicitate
Sunt un pic confuza legat de indeplinirea procedurii de comunicare prin publicitate.

1. Daca am semnat cu data de 2018 pentru aceasta decizie care a fost trimisa prin plic in anul 2014, si daca ei nu au acel proce verbal, totusi se poate spune ca ei si-au indeplinit procedura de comunicare ?

2. Chiar daca ar avea procesul verbal, se poate sa fie nul daca invoc Decizia nr. 536/2011 referitoare la admiterea excepției de neconstituționalitate a prevederilor art. 44 alin. (3) din Ordonanța Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedură fiscală ?
Ultima modificare: Joi, 21 Iunie 2018
Irina_sebea, utilizator
Cel mai recent răspuns: flory_mr , utilizator 07:17, 7 Aprilie 2019
Nu era nevoie de o Scrisoare Recomandată cu Confirmare de Primire ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Motiv contestare executare silita anaf Irina_sebea Irina_sebea Buna seara, Daca in dosarul de la ANAF, nu ar exista un proces verbal privind indeplinirea procedurii de comunicare prin publicitate, atunci as putea ... (vezi toată discuția)
Realizare popriri fara acord yus yus buna ziua.mi s-a efecuat poprire conform og 92/2003 la provident financial sa,unde sunt agent pe baza de comision.nu stiu insa daca are voie primaria sa faca ... (vezi toată discuția)
Anaf adresa de instiintare privind infiintarea popririi Irina_sebea Irina_sebea Buna ziua, Am primit in contul online de la ANAF o \"[b]Adresa de instiintare privind infiintarea popririi[/b]\" in format .pdf si contine urmatorul ... (vezi toată discuția)