Am o nelamurire cu privire la indepliniea procedurii de comunicare prin publicitate:
In iunie 2018 am primit o "Adresa de instiintare privind infiintarea popririi" care se refera la o decizie din anul 2014.
Am fost la Administratia Sector X a Finantelor Publice pentru a afla din ce cauza mi se face poprirea si mi-a spus sa ma duc la Agentia pentru plati si inspectie sociala a Municipiului Bucuresti Sector X.
La aceasta Agentie mi s-a aratat plicul reintors si la care mi s-a dat in mana Decizia in original si la care am semnat cu data de 2018.
Nu am apucat sa intreb cum s-a desfasurat, in anul 2014, modul de comunicare a deciziei. Inteleg ca s-a trimis plicul si s-a reintors( eu stiu ca nu am primit nimic in posta), insa nu am intrebat ce au facut mai departe, daca au dat anuntul colectiv si daca exista la dosar un proces verbal privind indeplinirea procedurii de comunicare prin publicitate
Sunt un pic confuza legat de indeplinirea procedurii de comunicare prin publicitate.
1. Daca am semnat cu data de 2018 pentru aceasta decizie care a fost trimisa prin plic in anul 2014, si daca ei nu au acel proce verbal, totusi se poate spune ca ei si-au indeplinit procedura de comunicare ?
2. Chiar daca ar avea procesul verbal, se poate sa fie nul daca invoc Decizia nr. 536/2011 referitoare la admiterea excepției de neconstituționalitate a prevederilor art. 44 alin. (3) din Ordonanța Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedură fiscală ?