avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1035 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Motiv contestare executare silita ANAF
Discuție deschisă în Executare silită

Motiv contestare executare silita ANAF

Buna seara,

Daca in dosarul de la ANAF, nu ar exista un proces verbal privind indeplinirea procedurii de comunicare prin publicitate, atunci as putea castiga, in instanta, fix doar cu acest motiv ?

Alte motive nu mai pot invoca, nici prescrierea.
Ultima modificare: Vineri, 22 Iunie 2018
Irina_sebea, utilizator
Cel mai recent răspuns: Irina_sebea , utilizator 23:56, 22 Iunie 2018
Trecand peste preocuparea ca, ar exista sau nu un proces -verbal doveditor al indeplinirii procedurii de comunicare, ... cum anume a fost realizata aceasta "comunicare prin publicitate" ?
Buna seara, domnule avocat,

Nu stiu daca am inteles bine ce ati intrebat.
Ideea este ca am aflat acuma, in contul online de la ANAF, ca am primit o instiintare de infiintare a popririi, ce are la baza o decizie din anul 2014.

Ideea era ca eu nu am stiut nimic despre acea decizie din 2014. Nu am primit nimic in posta personala, desi m-am uitat mereu.

Chiar daca cei de la ANAF au plicul(am vazut) pe care "cica" l-au trimis catre mine, dar s-a intors inapoi, totusi am banuiala ca cei de la ANAF nu au si procesul verbal privind indeplinirea procedurii de comunicare prin publicitate(urmeaza sa verific in dosarul de la ANAF), adica ei ar trebui, dupa li s-a reintors plicul, sa faca un anunt colectiv pe site-ul ANAF, la care sa se faca si procesul verbal aferent anuntului colectiv.

Din cate am aflat, daca ANAF nu are acel proces verbal, atunci toate actele(decizii, infiintare poprire, etc) devin nule absolut si astfel as castiga contestia la executare silita. Nu sunt sigura de aceasta concluzie, dar astept raspunsuri.
Ultima modificare: Vineri, 22 Iunie 2018
Irina_sebea, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dovada privind indeplinirea procedurii de comunicare prin publicitate Irina_sebea Irina_sebea Buna dimineata, Am o nelamurire cu privire la indepliniea procedurii de comunicare prin publicitate: In iunie 2018 am primit o \"Adresa de instiintare ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare silita - tardivitate Lucian_bz Lucian_bz O sa incerc sa sintetizez pe cat posibil: - contract credit din 2007; - incuviintarea executarii silite de catre instanta in luna a 6-a 2014; - luna a ... (vezi toată discuția)
Anaf adresa de instiintare privind infiintarea popririi Irina_sebea Irina_sebea Buna ziua, Am primit in contul online de la ANAF o \"[b]Adresa de instiintare privind infiintarea popririi[/b]\" in format .pdf si contine urmatorul ... (vezi toată discuția)